Frabato a fost numele de scenă al lui Franz Bardon, nume sub care a avut foarte mare succes pe scenele germane, în anii ’20 – ’30.
Originea deosebită a acestei lucrări m a obligat la multă stăpânire de sine înainte de a o publica sub numele de Franz Bardon. În cele din urmă, importanţa subiectului tratat a determinat apariţia ei.
Pentru a respecta adevărul, nu voi ascunde cititorilor că Franz Bardon ne a lăsat doar „scheletul” evenimentelor pentru această carte. Fiind presat de timp, el a lăsat munca de realizare şi finisare a ei, în totalitate, în seama secretarei mele, Otti Votavova. Din păcate, manuscrisul postum nu era pregătit pentru tipărire, aşa că a trebuit ca eu să l revizuiesc.
În cele ce urmează, aş dori să dezvălui câteva lucruri pe care Otti Votavova le ştia direct de la Franz Bardon. Astfel, Adolf Hitler a fost membru al lojei 99. În afară de asta, Hitler şi câţiva dintre prietenii săi intimi au fost membri ai „Ordinului Thule”, reprezentând instrumentul extern al unui grup de puternici practicanţi ai magiei negre din Tibet, care foloseau membrii acestui ordin pentru a şi atinge scopurile. Pentru a se camufla, Hitler avea o mulţime de dubluri care îl reprezentau în diferite ocazii.
Din pricina neglijenţei lui Wilhelm Quintscher (Rah Omir Quintscher), discipolul şi prietenul lui Bardon, care nu a ars corespondenţa sa cu acesta, deşi fusese rugat să o facă, Bardon a intrat în atenţia naziştilor din ce în ce mai mult. El a fost arestat împreună cu Quintscher. În timp ce erau biciuiţi, Quintscher n a mai rezistat, şi a pierdut controlul şi a rostit o formulă kabalistică; imediat după aceasta, cei care îl torturau au paralizat pe dată, complet. Mai târziu, după ce a anulat efectul formulei, el a fost împuşcat din răzbunare.
Lui Franz Bardon i s au oferit poziţii înalte în cel de al treilea Reich de către Adolf Hitler, cu condiţia să l ajute să câştige războiul folosindu se de puterile sale magice. Mai mult, Franz Bardon urma să i dezvăluie lui Hitler adresele celorlalte 98 din 99 de loje, răspândite în întreaga lume. Când a refuzat să colaboreze, el a fost expus celor mai nemiloase torturi. Printre altele, ei făceau operaţii pe trupul lui, pe viu, fără să folosească narcotice. Gleznele i le au strâns cu inele de care erau atârnate bile foarte grele din metal.
Franz Bardon a împărtăşit soarta celorlalţi prizonieri în lagărele de concentrare naziste timp de trei ani şi jumătate, în 1945, cu puţin înainte ca războiul să se termine, el a fost condamnat la moarte. Totuşi, înainte ca sentinţa să fie executată, închisoarea unde era întemniţat a fost bombardată. Franz Bardon a fost salvat de sub ruine de câţiva prizonieri ruşi şi a reuşit să se ascundă de poliţie până la sfârşitul războiului, apoi s a întors în oraşul său natal. După război, Franz Bardon a aflat, cu ajutorul puterilor sale magice, că Adolf Hitler îşi găsise scăparea peste hotare. De teama de a nu fi recunoscut acesta îşi făcuse numeroase intervenţii chirurgicale faciale.
Fotografiile lui Hermes Trismegistos şi Lao Tse reproduse în această carte au fost luate de Franz Bardon din Akasha, prin intermediul unei oglinzi magice.
Atât despre povestirea lui Otti Votavova. În toţi anii cât am cunoscut o am putut să mă conving de dragostea ei pentru adevăr.
În cartea sa, „Practica evocării magice”, Franz Bardon face o discuţie amplă asupra faptului că atunci când se face un pact de orice fel, întotdeauna ai de acceptat nenumărate dezavantaje. Celui care a studiat profund ştiinţele oculte nu i va fi greu să stăvilească forţa lojelor, ordinelor, sectelor şi cercurilor. Acolo unde banii sau legăturile prin jurământ sunt cerute prin instrucţiuni spirituale şi unde secretele sunt păstrate de gradele mai înalte şi tăinuite de gradele mai mici, oricine, care are un interes în această privinţă trebuie să aibă cel mai mare grad. Dovezile evenimentelor prezentate în această carte vor fi rezervate fiinţelor umane dezvoltate şi iniţiate în magie. Omenirea va trebui să se resemneze la gândul că multe taine ale cosmosului nostru pot fi arătate numai prin mijloace spirituale.
Wuppertal, iunie 1979
Dieter Ruggerberg
Puteti copia si distribui liber lucrarile prezentate in aceasta sectiune.